
ADANA DEMİRSPOR 0 – 0 KASIMPAŞA
Süper Lig’in 14. haftasında açılış maçında Adana Demirspor, Kasımpaşa’yı kendi sahasında ağırladılar. Zorlu mücadelede iki takım dan da gol sesi çıkamayan karşılaşma 0 – 0 golsüz eşitlik ile berabere tamamlandı.
Bu sonuçla birlikte ligdeki galibiyet hasretini 3 maça çıkaran konuk ekip Kasımpaşa süper lig de ki puanını 10’a yükseltirken, ev sahibi ekip mavi şimşekler Adana Demirspor ise 20 puana yükseldiler.
Sakin geçen karşılaşma sonunda her iki takımda da sinirler gerilmişti. Her iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşanırken çıkan olayların ardından Kasımpaşa’nın teknik direktörü Hakan Kutlu kırmızı kart gördü.

SÜPER LİG DE 14. HAFTA AÇILIŞ MAÇLARI SESSİZ GEÇTİ
Süper lig de puana ihtiyacı olan konuk ekip Kasımpaşa zorlu karşılaşmadan da 1 puan alarak düşme hattında ki yerlerinde kalmış oldular.
Zorlu karşılaşmaya teknik adam Hakan Kutlu ya tamam ya devam kadrosu ile elindeki en önemli güçlü silahları ile beraber zorlu karşılaşmaya çıkmışlardı.
Ev sahibi ekip mavi şimşekler Adana Demirspor ‘ da kadroya bakıldığında son günler de ki kazana takımda değişikliğe gitmeyen teknik adam VincenzoMontella sıfır sürpriz ile sahadaydılar. Ancak Ev sahibi ekip de yedek kulübesine bakınca oldukça zayıflamış durumdalar.
Ev sahibi ekip zorlu karşılaşmaya seyircisinin de desteği ile etkili başlayan taraf oldular. Karşılaşama ilk net pozisyona giren tarafta mavi şimşekler Adana Demirspor oldu. Duran top kazanan ekip rakip ceza sahası içinde karambol de topu ağlara göndermek te zorlandılar.
Özellikle Ev sahibi ekip mavi şimşekler Adana Demirspor’ da B. Assombalonga ve M. Vargas ceza sahası içinde buluştukları pozisyonları bir bir harcadılar diye biliriz.
İlk yarıda üstünlüğü ile rakibe pozisyon ve şans vermeyen Adana Demirspor ikinci yarıya da oldukça etkili başlayan taraf oldular. Duran toplar da özellikle çalışan takım sağlı sollu ortalar da ceza sahası içinde etkili olmak isteseler de topu kaleye yollamak ta zorlandılar.

KASIMPAŞA’DA DURUMLAR PARLAK DEĞİL
Konuk ekip Kasımpaşa’da ise Yusuf Erdoğan karşılaşmanın sonlarına doğru takımın da en etkili işler yapan oyuncuydu. Zorlu karşılaşmada Kontra ataklar ile sağ çizgi de buluştuğu toplar ile etkili sol ayağını kullanın oyuncu ceza sahasına girmeden sağ çapraz dan bir vuruşunda top direk ten dışarı çıkmıştı. Bir başka pozisyon da ise aslında gol en çok yaklaştıkları zaman ev sahibi ekip Adana Demirspor ‘un baskısında kaptıkları topları Yusuf Erdoğan ile buluşturan Kasımpaşa net pozisyonda Umut Bozok kaleci ile karşı karşıya net pozisyonda topu ağlara yollayamadı.
Zorlu ve pozisyonun çok olduğu karşılaşmada her iki takım da girdikleri pozisyonlar dan aradıkları golü bulamayarak 1 puana razı oldular.
Kasımpaşa gelecek hafta Beşiktaş ile karşı karşıya gelirken, Adana Demirspor ise lider Trabzonspor deplasmanın da olacaklar.